Към „Криза в жанра“


Току-що чух „по телевизора“, че контрольорите от градския транспорт със скрита камера (!) ще дебнат за нередовни пътници…Без коментар. Абе въведете електронни билети, инвестирайте в нещо по-разумно!!! Внесете читави автобуси. Върнете по-добре кондукторите, както е в други български градове (Плевен например). Това е.

About Borislav Gueorguiev

NBU Associate Professor in Bulgarian language, linguistic pragmatics, sociolinguistics, sociosemiotics, applied semiotics, and linguistic anthropology.
Публикувано на Мила родна картинка. Запазване в отметки на връзката.

4 Responses to Към „Криза в жанра“

 1. Borislav каза:

  Много благодаря. Но тъй като сме адаши, предлагам да се говорим на „ти“. А мисля, че сме близки и духом, което е още едно основание за „ти“-формата. Доскоро!

 2. Мисля, че в момента вече е отблокирано. Търсих половин час в настройките на wordpress, но или са променили мястото на опцията, или са я законспирирали по неразгадаем за мене начин. Факт е, че сега пиша, без да съм се логвал със стария си профил. Апропо, тази визуална тема, която ползвате в момента – Saphire – е най-добрата от предлаганите, аз я използвах 5 месеца. Разбира се, след това си преместих блога на собствен хост заради безумните ограничения в дизайна и управлението, които са наложени от „безплатния обяд“ тука… Успех!

 3. gueorguiev каза:

  Кажи ми моля как да отблокирам това? Благодаря

 4. Електронна система за таксуване им е крайно неизгодна, с оглед на сегашните цени на билетите. А за камерите явно има силно заинтересована фирма, която ще усвои доста средства…

  ***
  Добре дошъл сред блогърите, г-н Георгиев! Понеже поставили изискване за логване, за да може да се коментира, трябва да ви подскажа, че това ограничава голяма част от потенциалните читатели, които нямат потребителско име и парола в системата на wordpress.com – аз влязох през стария си профил, но новият адрес на блога ми е http://bborissov.iblogger.org
  Ше следя с голям интерес публикациите ви.

Коментарите са изключени.